2 April 2019 | KL: 08:30 - 11:00 | 7A Strandvägen

Download Now!


Välkommen att anmäla dig till vårt frukostseminarium
  • Var: 7A Strandvägen
  • Adr: Strandvägen 7, SE - 114 56 Stockholm


Att nå personalen och veta att de är i säkerhet och ge dem rätt information vid rätt tidpunkt är avgörande. Dagens säkerhetsläge ställer helt andra krav på vår beredskap, än tidigare.

  • Hur jobbar din organisation för att säkerställa medarbetares trygghet?
  • Hur upprätthåller vi verksamheten när kritiska händelser sker som vid terrorattacken i Stockholm?

Föreläsningarna börjar kl. 09.00 med servering och registrering från kl. 8.30.

Antalet platser är begränsade.


Vi kan med stolthet presentera följande föreläsare:
Tracy-reinhold.png

Tracy Reinhold

Chief Security Officer, Tracy Reinhold Tracy Reinhold har 20 års erfarenhet som bl.a. Special Agent i FBI, där han har lett FBI’s underrättelsetjänst och arbetat som Director for National Security.

Tracy är en mycket eftertraktad föredragshållare. Under seminariet delar han med sig av sin kunskap om hur organisationer kan öka motståndskraften vid kriser, och han ger oss en inblick i morgondagens säkerhetsutmaningar. Tracy arbetar idag som CSO på Everbridge.Jan Olsson2.png

Jan Olsson

Jan Olsson, kriminalkommissarie på Swedish Cyber Crime Center berättar hur hoten och angreppen mot företagen växer explosionsartat. 

Vi får veta hur angripare arbetar i det fördolda, om nya typer av angrepp, och de rättsvårdande myndigheternas utmaningar och möjligheter.  Skadorna blir mer och mer omfattande samtidigt som sätten att skydda sig faktiskt finns och är ganska självklara.

Registrera dig här