Beknopte gids voor fysieke beveiliging

Download Now!

Voor veel organisaties is het van het grootste belang om bedreigingen voor te blijven. En elk jaar nemen die bedreigingen toe en worden risico's diverser. De Forrester Tech Tide™: Digital Physical Security And Employee Safety (tweede kwartaal 2020) stelt: “Bedrijven moeten vandaag de dag opereren in een steeds complexere wereld vol fysieke beveiligingsuitdagingen. Dit kan uiteenlopen van onvoorspelbare verstoringen die te maken hebben met het weer, tot criminele of terroristische gebeurtenissen en het verlies van fysieke data."


Het juist interpreteren van de grote hoeveelheid beschikbare data is vaak al lastig genoeg tijdens normale omstandigheden. Wanneer zich een incident of crisis voordoet, en informatie uit verschillende hoeken de organisatie binnenstroomt, moet de juiste informatie bij de juiste mensen op het juiste moment terechtkomen om werknemers en faciliteiten te beschermen en continuïteit van operationele activiteiten te waarborgen. 
 


Download deze beknopte gids voor fysieke beveiliging om meer te weten te komen over:

  • waarom een gemeenschappelijk operationeel beeld belangrijk is voor situatiebewustzijn
  • hoe Everbridge kan helpen de beveiligingsmentaliteit van uw organisatie te verbeteren en uw operationele activiteiten te waarborgen
  • welke stakeholders betrokken moeten worden bij het beschermen van uw operationele activiteiten en werknemers

Download het whitepaper